Summer_Sale_BezT-binnenzonwering-header_LP_1920x600

Profiteer van onze geweldige acties tijdens de Berg & Berg Summer Sale!

Ook deze zomer hebben wij weer fantastische acties op tapijt, PVC, gordijnen en binnenzonwering. Houd onze website in de gaten, want gedurende de zomermaanden juni en juli zullen wij regelmatig nieuwe acties aankondigen. Of kom langs in de winkel en ontdek welke acties er momenteel geldig zijn. Naast onze Summer Sale acties hebben we ook nog reguliere aanbiedingen waar je van kan profiteren. Klik hier om te zien welke geweldige aanbiedingen we nog meer hebben. 

BezT binnenzonwering 4e product gratis!*

Op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Kom langs en bekijk onze uitgebreide Bezt collectie op het gebied van raamdecoratie. Zo hebben we vele mogelijkheden in duettes, plissé en rolgordijnen multishades en horizontale en verticale en houten jaloezieën. Bij ons vind je de ideale oplossing voor jouw ramen. Ontdek de voordelen van de raamdecoratie van de BezT collection en ontvang nu de 4e kado! We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel.

Klik hier om meer te weten over BezT.

*Actievoorwaarden

  • Voordeligste product met standaard bediening kado
  • Niet in combinaties met andere acties en/of kortingen
  • Actie geldig t/m 31 juli 2024

 

Summer Sale

2vierkante meter BezT PVC 40% korting!*

PVC vloeren zijn een perfecte optie voor iedere woonstijl. Onze PVC vloeren zijn in uiteenlopende stijlen te verkrijgen zoals hout in een rechte plank, visgraat, betonlook en natuursteen. Een PVC vloer is gemakkelijk in het onderhoud en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Kom langs in onze winkel en laat je adviseren door onze stylisten over de voordelen van tapijt in jouw woning en welke keuze het beste bij jouw interieur past. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel.

Klik hier om meer te weten over BezT.

*Actievoorwaarden

  • Alleen geldig op PVC, niet op leglonen, ondervloeren en verwerkingsmateriaal
  • Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen
  • Actie geldig t/m 31 juli 2024

 

Summer Sale

2e meter BezT gordijnen 40% korting!*

BezT gordijnen, functioneel en stijlvol, onmisbare sfeermakers in ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse stoffen en designs. Of je nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor een goede nachtrust, elegante transparante gordijnen die het licht subtiel filteren, of thermische gordijnen die je energierekening helpen verlagen, wij hebben het allemaal!  

Laat je inspireren in onze winkels en ontvang nu tijdens onze Summer Sale 40% korting op de 2e meter!* Klik hier om meer te weten over BezT.

*Actievoorwaarden

  • Alleen geldig op de stof, niet op maakloon en fournituren
  • Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen
  • Actie geldig t/m 31 juli 2024

 

Summer Sale
Adviesgesprek

Berg&Berg, jouw interieuradviseur!

We bieden nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Berg&Berg snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? In onze winkels bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons.

Mogen we iets voor je doen?