Merken vtwonen | Berg&Berg

vtwonen

Berg&Berg is de erkende interieurspecialist voor vtwonen voor jouw regio. Een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat voldoet aan de hoogste normen van stijl en functionaliteit. Kom naar één van onze winkels of maak een afspraak en ervaar de unieke combinatie van vakmanschap en inspiratie die vtwonen pvc vloeren tot een onderscheidende keuze maakt. 

vtwonen - voel je thuis

Misschien ken je vtwonen van het tv-programma "Weer verliefd op je huis". Misschien ben je een fanatiek volger van onze socialmediakanalen, of kwam je toevallig op onze site terecht omdat je antwoord zocht op een woonvraag. Of misschien lag het magazine vroeger bij je ouders op tafel. Al meer dan 50 jaar is vtwonen een begrip rondom wonen.

 

 

Maar wil je vtwonen elke dag over de vloer? Dat kan! Met de PVC vloerencollectie van vtwonen hebben we voor elke stijl of smaak een bijpassend dessin. Kies bijvoorbeeld voor stoere, vierkante tegels met een beton dessin of een klassieke houten vloer die verbluffend echt lijkt. Laat de vloer leggen in een visgraat of kies voor extra brede planken, die een ruimte nog groter laten lijken.

De voordelen van PVC vloeren zijn hun onverwoestbare karakter, sterke, vlakke en vormvaste eigenschappen, en hun geschiktheid voor ruimtes die intensief worden gebruikt zoals een woonkamer of gang. Ze zijn ook makkelijk in onderhoud en eenvoudig te bevestigen met een dryback systeem (verlijmd op de ondergrond) of een click verbinding (vloer wordt zwevend gelegd en de voegen klikken in elkaar).

 

 

Bij Berg&Berg in [shop_city] helpen we je graag bij het uitzoeken van de perfecte vloer voor jouw interieur.

 

 

[form_6MF2QF]

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

contact@bergenberg.nl

Verstuur een bericht