209-Luxaflex_brochures_header.webp

 

Luxaflex® raamdecoratie, binnencollectie

 

 

De met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven – jouw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet je steeds dat je de perfecte keuze hebt gemaakt voor jouw huis en jouw stijl.

 

 

luxaflex_sfeerbeeld
Luxaflex® voor exclusiviteit

Luxaflex® Duette® shades en plissé shades; Unieke collecties en geïnspireerde innovaties

Sinds Luxaflex® de horizontale jaloezie uitvond, staat de naam Luxaflex® gelijk aan nieuwe, innovatieve raamdecoratie. Vernieuwende unieke producten zijn geïntroduceerd, zoals Duette® Shades en Silhouette® Shades, met exclusieve ontwerpen en spannende stoffen die de kijk op raambekleding hebben veranderd.

Luxaflex® heeft een nieuwe wereld geïntroduceerd die je keuzevrijheid biedt bij de inrichting van jouw woning. Elk prachtig product van Luxaflex® wordt op maat gemaakt en sluit zodoende perfect aan op jouw huis en stijl.

 
Leesmeer_over_duettes
Onze styliste komt aan huis 

Onze styliste komt aan huis 

Graag adviseren de interieuradviseurs van Berg&Berg jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek. Met een geschiedenis die bijna een eeuw teruggaat, is Berg&Berg een gevestigd familiebedrijf, gespecialiseerd in woninginrichting.

interieuradvies

Ik wil graag persoonlijk interieuradvies op maat

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid